Werken & Helpen

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Werken & Helpen

Ga lesgeven in China of zet je in voor een of meerdere projecten waar je met jouw talenten kan leren en bijdragen

China Inside brengt mogelijkheden in kaart om te werken of vrijwilligerswerk te verrichten in en om Beijing.

Met de diverse werk- en vrijwilligerswerk opties lever je een waardevolle bijdrage aan de lokale gemeenschap, terwijl je je Chinees verbetert en de Chinese cultuur en samenleving echt leert kennen.

TEFL cursus ter voorbereiding


Met het wereldwijd erkende TEFL-diploma laat je zien te beschikken over de essentiële vaardigheden voor een docent Engels. Internationaal, maar zeker ook in China, is er veel vraag naar docenten Engelse les, en met een TEFL-cursus vergroot je je kansen op een betaalde lesgeefbaan aanzienlijk!

Engelse les geven


Werken als docent Engels is een uitstekende manier om in China aan de slag te gaan, te verdienen en je verder te verdiepen in de Chinese taal en cultuur.

 • Lees meer over de mogelijkheden om zelf lesgeeflocaties te vinden, of gebruik te maken van een lesgeefprogramma waarin een aantal basiszaken voor je is geregeld

Werken als vrijwilliger


Als vrijwilliger in China kan je je inzetten bij verschillende projecten. De projecten waar China Inside mee samenwerkt zijn allemaal in en rond Beijing.  Waar je aan de slag kan hangt af van projectbehoeftes op het moment dat je beschikbaar bent, plus natuurlijk je persoonlijke voorkeuren en talenten.

 • Leer de projecten kennen en lees meer hoe jij je maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van China

Passend verzekerd als je gaat werken in China


Ga je betaald werken of vrijwilligerswerk doen in China, dan bieden je reguliere verzekeringen vaak geen of niet voldoende dekking. Andere soorten verzekeringen zijn dan van toepassing.

Prijzen & aanmelden


 • Lees meer over aanmelden voor TEFL, lesgeven in China, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om je werk in projecten te combineren met de taalcursus Chinees en het culturele programma

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.