Tours & Accommodatie

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Tours & Accommodatie

Maak gebruik van het uitgebreide pakket culturele tours, excursies, thema-wandelingen en fietstochten als je Beijing en omgeving wilt verkennen

Beijing is een boeiende dynamische stad met een interessante historie. De diverse cultureel getinte excursies & tours bieden je de mogelijkheid om in Beijng en omgeving met de vele facetten van de Chinese cultuur kennis te maken. Voor iedereen die Beijing bezoekt is een uitgebreid pakket excursies, workshops en fietstochten beschikbaar die je kan boeken op een door jou gewenste dag en tijd.  

Excursies


Beleef Beijing! Sinologe Inge Jansen en historica Monique Groeneveld coördineren Nederlandstalige rondleidingen in de Chinese hoofdstad. Met diepgaande kennis van de Chinese cultuur en geschiedenis maken excursies met deze Chinadeskundigen of door hen getrainde reisleiders tot een unieke ervaring.

Fiets- en wandeltours


Op de fiets door Beijing, het is een van de leukste manieren om kennis te maken met de Chinese hoofdstad. Beijing blijkt niet alleen groots en anoniem, maar juist ook heel kleinschalig en intiem te zijn. Al fietsend kun je het straatleven gade slaan en leer je Beijing pas echt kennen. Dan lijkt die grote metropool met zijn twintig miljoen inwoners opeens gereduceerd te worden tot een dorp en krijg je het gevoel echt onderdeel uit te maken van deze bruisende stad.

Maar wandelen kan ook...dwalend door de hutongs ontdek je het dagelijks leven van de gewone Beijingers. Deze historische volkswijken zijn de meest karakteristieke wijken van Beijing. Het is er gemoedelijk, bijna dorps en er valt altijd iets te ontdekken: kleine winkeltjes, een lokale markt, bewoners die Chinees schaak spelen. Elk seizoen en zelfs elk moment van de dag heeft zijn eigen sfeer.

Verblijven in & om Beijing


China Inside kan je helpen bij het vinden van accommodatie in en buiten Beijing. Overnachtingen kunnen voor je worden geregeld in hotels van diverse prijscategorieën. Ook kun je voor langere tijd appartementen of studio's huren. Voor wie zich helemaal wil onderdompelen is het mogelijk te overnachten bij een Chinees gastgezin. Natuurlijk zijn veel extra tips aanwezig over leuke inspirerende verblijfsplekken in en ver buiten Beijing. Dus kom vooral langs wanneer je in China bent!

Liever zelf op pad?


 • Maak gebruik van de tips die China Inside voor je beschikbaar heeft.
 • Je kan via China Inside ook een fiets huren of een auto met chauffeur om zelf Beijing en omgeving te ontdekken. Tevens kunnen we je wegwijs maken in het systeem van openbaar vervoer. 
 • Kom gerust langs bij het China Inside office, dat prima bereikbaar is met openbaar vervoer.

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.