Stage & onderzoek

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Werk, stage of onderzoek

Stage bij China Inside in China / combistage China Inside en JoHo Nederland


China Inside en JoHo zijn op zoek naar een stagiair die kan meewerken in Beijing, waar het JoHo Support Center China Inside is gevestigd. Ervaar op deze manier de snelle ontwikkeling van China van dichtbij!

 • Werklocatie: Beijing, China / combinatie met een stage bij JoHo in Den Haag eveneens mogelijk
 • Werkzaamheden: China Inside is een JoHo Support center en is opgericht door Monique Groeneveld, een Nederlandse historica én onderneemster die al meer dan 10 jaar in Beijing woont. Monique wil mensen op zoveel mogelijk manieren laten kennis maken met Beijing, de hoofdstad van China. Toeristen, vrijwilligers, docenten en expats, iedereen kan op zijn of haar manier Beijing leren kennen, door middel van fietstochten door de hutongs (de oude stadswijken van Beijing), taalcursussen Chinees, een kookworkshop tot een betaalde baan als docent Engels. Monique heeft zelf een achtergrond in Chinese taal- en cultuurstudies en wordt vaak gevraagd om bijvoorbeeld handelsdelegaties in China op te vangen. Met haar achtergrond en jarenlange ervaring in China is ze een van de beste internationale China coaches die je je kunt wensen, en zul je uitgedaagd en begeleid worden om je persoonlijke, interculturele en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Tijdens je stage ondersteun je het team bij de dagelijkse werkzaamheden en krijg je daarnaast een specifieke opdracht passend bij je opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van productontwikkeling, marketing strategieen of social media uitingen.

Interesse?

Live Abroad Desk


De Live Abroad Desk China in Beijing is er voor iedereen die behoefte heeft aan hulp bij oriëntatie- en regelzaken, voor én na emigratie!

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.