Partners & links

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Partners & links

China Inside werkt samen met vele partners die China een warm hart toedragen

JoHo


China Inside en JoHo zijn al vele jaren partners.

 • JoHo vertegenwoordigt China Inside in Nederland en huisvest verschillende events van partners in Nederland
 • China Inside fungeert als JoHo support center in China
 • China Inside & JoHo steunen iedereen met lang verblijf plannen in China met een gezamenlijke Live Abroad Desk China
 • JoHo donateurs ontvangen diverse kortingen bij China Inside en bij partnerorganisaties in en buiten Beijing
 • China Inside werkt samen met JoHo Insurances om iedereen die naar China komt passend verzekerd, voorbereid en veilig te laten verblijven
 • Stagiairs doen werkervaring op of werken aan onderzoeksopdrachten zowel bij JoHo in Nederland als bij JoHo China Inside in Beijing

Partners


China Inside participeert in of onderhoudt nauwe contacten met onder andere:

Links


China Inside nodigt je uit ook eens te kijken op:

Emigratieverzekering

Site van JoHo Insurances, gespecialiseerd in verzekeringen voor lang verblijf in het buitenland. Met veel achtergrond informatie bij internationaal verzekeren voor wonen, verblijf of werk in het buitenland. En met het beste, het voordeligste en het meest gespecialiseerde aanbod van Nederlandse en internationale verzekeraars.

World Supporter

The online community and marketplace where global and involved citizens and businesses can share & get inspired.

Facebook China Inside

Like us!

Chinese School Nederland

De ideale plek om Chinees te leren. Study in-class ánd study online. Biedt intensieve cursussen aan met volop online materiaal ter ondersteuning.

China 2025

China2025.nl is een crowdblog over China. Het is gemaakt voor en door China professionals en heeft als doel om kennis over China te vergroten en toegankelijk te maken en om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Bloom Travel

Bloomtravel organiseert culturele groepsreizen en taalreizen op maat. De reisorganisatie richt zich met name op middelbare scholen, MBO, HBO en het Universitair Onderwijs. Maar zeker ook voor particulieren stelt Bloom Travel graag culturele groepsreizen en individuele reizen samen.

China Fietser

Henk Lindner fietst regelmatig voor langere periode in China. Zijn drijfveer is nieuwsgierigheid. Hoe geven Chinezen vorm aan hun wereld en hun leven? Hoe veranderen de Chinezen hun land? Hoe verandert China de wereld? Maar ook: hoe verandert China Henk, en zijn kijk op de wereld?

Bezoek China

Dankzij de vele informatieve pagina’s op deze website krijg je niet alleen een goede indruk van wat China te bieden heeft, maar wordt je ook geholpen met het plannen van je reis door China.

Pangea Travel

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Oprichter en eigenaar Berry ter Horst wilde zijn kennis en ervaring delen maar vooral een product aanbieden wat is afgestemd op de wensen van de individuele reiziger. Inmiddels is PANGEA Travel flink gegroeid en met al deze medewerkers werkt men dagelijks met passie aan de mooiste reizen.

Lotus Tours

Sinds 2006 is Lotus Tours dé specialist in rootsreizen naar China, Taiwan en Ethiopië. Ook voor bijzondere reizen naar andere bestemmingen kun je er terecht.

Passaat

De filosofie van Passaat is simpel; “geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn.” Al sinds 1998 organiseert Passaat daarom reizen 100% op maat en is er door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Ga samen met Passaat op zoek naar jouw ideale reis; dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor Passaat.

Namaste Reizen

Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een groei doorgemaakt en biedt het vele bestemmingen aan in Azië. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals Namaste ze zelf graag maakt, dat is het uitgangspunt.

Hias Gourmet

Food is a vital part of China and its culture. It's something that Chinese people today are deeply proud of. By exploring the country through its food you will come to understand more deeply what it is about now and what it was in the past. Join Hias Gourmet for a relaxed walking food tour or participate in one of the various cooking classes. We'll lead you around culinary hot spots, introducing you to the local favourites.

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.