Over China Inside

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Over China Inside

Team

 • Het team van China Inside wordt in China geleid door Monique Groeneveld. Monique is al vele jaren één van de meest ervaren (Nederlandse) experts op het gebied van de Chinese taal & cultuur.
 • Monique Groeneveld: Al tijdens mijn studie aan de Universiteit van Leiden, heb ik mij verdiept in de Chinese taal en geschiedenis. In 1992 kreeg ik de kans om een jaar te studeren in Beijing. Een hele bijzondere ervaring. Na van 1994 tot en met 2002 gewerkt te hebben voor een Chinees bedrijf in Nederland, heb ik in 2002 Intercultura opgericht. Intercultura verzorgt Chinese talencursussen in Nederland, bereidt Nederlandse managers voor op hun werkzaamheden in China, organiseert Chinese culturele evenementen en assisteert Chinese bedrijven in Nederland en vice versa. En nu dus mede-oprichter van China-Inside. Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol het is om je een tijdje helemaal onder te dompelen in een andere cultuur en met alle mogelijkheden en ontwikkelingen die er zijn, is China nu de beste keuze.

Onze docenten

 • De docenten van China-Inside zijn allemaal goed opgeleide Chinese docenten. Al onze docenten krijgen voor ze bij ons aan de slag gaan een speciale training. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de docenten tijdens de lessen gebruik maken van interactieve moderne lesmethoden. Zodat de lessen altijd gevarieerd en verrassend zijn.
 • Onze docenten weten natuurlijk alles van de Chinese taal maar ze zijn ook nauw betrokken bij de culturele programma's. Zij kunnen je van alles vertellen over de Chinese cultuur en allerlei aspecten van het dagelijks leven in Beijing.
 • De tai chi en kalligrafie lessen worden gegeven door gespecialiseerde docenten. Voor specifieke culturele onderwerpen nodigen we vaak een van onze gastsprekers uit.

Jobs

 • Het vaste team in Bejing wordt regelmatig aangevuld met JoHo medewerkers die voor minimaal een half jaar in Beijing werkzaam zijn.

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.