De taalschool in Beijing

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

De taalschool in Beijing

De taalschool van China Inside deelt het pand met de Beijing Cooking School

De school


De eigen taalschool van China Inside biedt een prima gelegenheid om Mandarijn Chinees te leren in Beijing.

 • Beijing is de niet alleen de hoofdstad van China, het is ook het culturele en historische centrum van het land.
 • Naast de taallessen zijn er veel extra activiteiten. Elke woensdag is er de gratis culturele presentatie. In het weekend worden interessante excursies georganiseerd. Ook is het mogelijk om workshops te volgen zoals taichi en kalligrafie.
 • Op deze manier leer je niet alleen de Chinese taal en cultuur kennen, maar ontmoet je ook de andere cursisten. Veel van onze cursisten komen namelijk alleen naar onze school, en vinden al snel mede-cursisten om samen Beijing verder te ontdekken.

Schoollocatie


De taalschool is gevestigd in de wijk Dongcheng in Dengcaohutong. De taalschool deelt deze locatie met de Beijing Cooking School.

Vanaf de leslocatie zijn de oude wijken, de hutongs op loopafstand. Ook zijn er veel gezellige restaurantjes en winkeltjes in de buurt. Wil je Beijing verder ontdekken? Door de centrale ligging van onze locatie ben je te voet, per fiets, taxi of met de metro zo op de plaats van bestemming.

  Praktische informatie

  • Om je goed op weg te helpen organiseren we elke maandag voor de nieuwe cursisten een rondleiding door de omgeving van de school. Zo weet je direct waar je makkelijk kan pinnen, waar de leuke restaurantjes zijn en leer je direct al de andere nieuwe cursisten kennen!

  Bereikbaarheid

  Cursisten op de school


  Onze cursisten hebben diverse redenen om een cursus bij China-Inside te volgen:

  • als aanvulling op een cursus Chinees die je thuis volgt.
  • als leuke en actieve vakantie waarbij ook veel mede-cursisten alleen zijn gekomen
  • als afsluiting voordat je begint met een nieuwe baan of studie.
  • naast een studie als bijv. bedrijfskunde om je voor te bereiden op latere contacten met China
  • als start van een rondreis door China, want met een beetje kennis van de taal word je reis veel interessanter
  • of zakelijk, wanneer je voor je werk veel contacten met China hebt en beter wilt communiceren met je Chinese zakenrelaties

  Er zijn zowel absolute beginners als meer ervaren cursisten die ons programma volgen. Voor iedereen geldt dat het een kick is om te merken dat je steeds meer kan met je Chinees in Beijing!

  De cursisten van China Inside komen inmiddels dan ook vanuit de hele wereld. Van Colombia tot Wit-Rusland en natuurlijk Nederland en Belgie.

  Testimonials


  I had a great time at China Inside. The school is located in the traditional part of the city, near hutongs and many good small Chinese restaurants. The school staff is helpful and very professional, everything was a unique experience.

  Guilherme, Brasil

  Beijing Time:

  28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

  Discover China from the Inside!

  Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

  Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.