Cursussen & Trainingen

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Cursussen & Trainingen

China wordt steeds aantrekkelijker. De Chinese invloed op de wereldeconomie groeit nog steeds en daardoor wordt Mandarijn een steeds vaker gebruikte taal in internationaal zakendoen. China-Inside biedt flexibele taalcursussen aan op verschillende niveau's.

Groepscursus


Heb je nog nooit Chinees geleerd? Wees welkom! Maar ook voor iedereen die al kennis heeft van de Chinese taal hebben wij passende lessen. We bieden groepslessen aan op vier nivo's starters, beginners, intermediate en gevorderd. Op de eerste lesdag doen we  een test op je nivo te bepalen en in overleg met jou en de docent bekijken we dan op welk nivo je het beste kan instromen.

 • Onze groepen zijn klein, met maximaal 8 - 10 cursisten.
 • Onze docenten zijn gespecialiseerd in les geven aan buitenlandse cursisten. 
 • We gebruiken interactieve, moderne lesmethode en praktische thema's tijdens de lessen.
 • Je Chinees zal dan ook snel vooruit gaan.

Het standaard programma bestaat uit 4 lesuren per dag (20 lesuren per week). Zo heb je veel gelegenheid om in de week en in het weekend om workshops te volgen, deel te nemen aan ons cultureel programma of zelf de stad te gaan ontdekken.

Het intensieve programma is een uitbreiding op het standaard programma: je kan kiezen voor 25 of 30 lesuren per week.  Deze uitbreiding biedt de mogelijkheid tot extra verdieping van wat je in het standaard programma leert.

Praktische info

 • De groepslessen Chinees zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag en vinden meestal plaats in de ochtend.
 • Voor aanvang van de cursus, krijgt elke nieuwe cursist een test en een intake-gesprek. Tijdens het intake gesprek worden doelstellingen en verwachtingen van de cursist besproken. Dit gecombineerd met de resultaten van de test bepalen op welk niveau de cursist instroomt.
 • Het is mogelijk om elke maandag te starten met de groepslessen. Uiteraard is het ook mogelijk om prive-lessen te volgen. De duur van de cursus bepaal jezelf, een week, een maand of een half jaar, het is aan jou.
 • Hoewel we werken met kleine groepen van gemiddeld 3-4 cursisten van hetzelfde nivo, komen onze cursisten uit de hele wereld, van Zwitserland tot Japan en van Italie tot Brazilië en natuurlijk Nederland.
 • Een lesuur duurt 50 minuten.
 • Bijgeboekte accommodatie gedurende de taalcursus is van zondag tot en met zaterdag

Aanmelden

Kijk bij Prijzen & aanmelden voor meer info

Individuele cursus


Bij de individuele cursus krijg je een-op-een les van een van onze docenten. Voor aanvang van de cursus doe je een test om je niveau te bepalen en bespreken we je verwachtingen en doelstellingen. Op deze manier kunnen de lessen zo effectief mogelijk ingericht worden.

Praktische info

 • De individuele cursus vindt plaats van maandag tot en met vrijdag
 • Het aantal lesuren is flexibel, maar om een goed resultaat te krijgen neem je minimaal twee aaneengesloten lesuren per dag.
 • Wil je in de weekenden of 's avonds les, neem dan even contact op.

De individuele cursus is inclusief diverse onderdelen uit het culturele programma, en natuurlijk is het mogelijk je in te schrijven voor de extra workshops en excursies.

Aanmelden

Kijk bij Prijzen & aanmelden voor meer info

Zomerprogramma


Ieder jaar organiseren wij veelal in augustus een uitgebreid zomerprogramma.

Van maandag tot en met vrijdag heb je 4 lesuren Chinese taalles per dag, daarnaast zijn er bijna dagelijks culturele activiteiten. Onderdeel van het programma zijn oa bezoeken aan de Verboden Stad, Peking Opera en natuurlijk de Chinese Muur. Verder kun je mee doen aan diverse workshops, zoals taichi, kalligrafie en een kookworkshop.

Het programma is inclusief:

 • 10 dagen Chinese taalles (totaal 40 lesuren) & lesmateriaal
 • transfer van het vliegveld naar de accommodatie bij aankomst
 • gebruik van fiets, metro- en telefoonkaart
 • accommodatie (2 of 3 sterren)
 • certificaat

Aanmelden

Neem contact op voor data en het dag-tot-dag programma.

Zakelijk Chinees


Het aantal zakelijke contacten met China neemt nog steeds toe. Taal en culturele verschillen maken het zakendoen in China vaak lastig. Zelfs als de andere partij Engels spreekt, is het toch goed om zelf enige (basis)kennis van het Chinees te hebben.

Omdat elke situatie anders is, is de cursus Zakelijk Chinees geen standaardcursus, maar wordt na een intake-gesprek een cursus op maat aangeboden. Hierbij kan naast de taal- en cultuurcomponent bijvoorbeeld ook aandacht besteed worden aan 'zakelijke etiquette in China', of een training 'Zakendoen in China'. Naast onze vaste taaldocenten zal de training dan ook mede verzorgd worden door China expert Monique Groeneveld. Zij heeft veel praktijk-ervaring in het onderhouden van zakelijke contacten in China.

Aanmelden

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor Zakelijk Chinees.

Testimonials


I really enjoyed my trip here in Beijing. I appreciated the creation of small classes, in this way I learned a lot of new words, grammar and most important I could improve my listening and speaking. The manager and teacher of China Inside/Eurocentres Beijing are really friendly and helpful. They create a relaxed atmosphere during the lesson or during the excursions. They are also available to help students in any situation they have to face. I think  the strongest point of this school, are the people working inside. Definetly would like to come back soon!

Sara (24 years) Italy

 

Learning Chinese in Beijing has been a great experience for me. The fact that it is beijing taught in Beijing gives you the opportunity to practice what you have learned in class in everyday life in Beijing. The course and the cultural activities are very well organised and gets you in touch with students from all over the world.

Nynke, The Netherlands.

 

Studying Chinese in such a big and interesting city like Beijing, has been one of the best experiences I've had. The architecture, culture, food and traditions, made my studies a complete experience and one of the finest memories.

Enrique, Mexico

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.