Cursus Zakelijk Chinees

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

  • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
  • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
  • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

  • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
  • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
  • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
  • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
  • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Cursus Zakelijk Chinees

Leer basiscommunicatie en vergroot je marktkansen door het volgen van een cursus zakelijk Chinees

Het aantal zakelijke contacten met China neemt nog steeds toe. Taal en culturele verschillen maken het zakendoen in China vaak lastig. Zelfs als de andere partij Engels spreekt, is het toch goed om zelf enige (basis)kennis van het Chinees te hebben.

Omdat elke situatie anders is, is de cursus Zakelijk Chinees geen standaardcursus, maar wordt na een intake-gesprek een cursus op maat aangeboden. Hierbij kan naast de taal- en cultuurcomponent bijvoorbeeld ook aandacht besteed worden aan 'zakelijke etiquette in China', of een training 'Zakendoen in China'. Naast onze vaste taaldocenten zal de training dan ook mede verzorgd worden door China expert Monique Groeneveld. Zij heeft veel praktijk-ervaring in het onderhouden van zakelijke contacten in China.

Aanmelden


  • Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor Zakelijk Chinees.

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.