Delegatie begeleiding

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

  • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
  • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
  • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

  • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
  • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
  • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
  • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
  • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Delegatie begeleiding

Benut je tijd in Beijing optimaal en kies voor efficiënte begeleiding van je delegatie bezoek met volop culturele en zakelijke input

China Inside begeleidt al jaren Chinese delegaties in Europa en Europese delegaties in China.

Delegaties die China bezoeken willen de tijd die ze in China doorbrengen graag optimaal benutten. Met haar uitgebreide kennis van de Chinese taal en (zaken)cultuur zorgt China professional Monique Groeneveld er niet alleen voor dat het bezoek op rolletjes loopt maar ook dat de deelnemers met een schat aan informatie over China cultureel en zakelijk weer naar huis keren.

Kosten, meer info & aanmelden


Begeleiding van een delegatie is uiteraard maatwerk.

Testimonials


 

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.