China consultancy

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

 • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
 • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
 • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

 • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
 • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
 • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
 • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
 • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

China consultancy

Benut de stevige kennis, expertise en praktijkervaring omtrent zakendoen in China, volg cross-cultural trainingen en gebruik het netwerk van relaties in diverse economische sectoren

Mudan


Mudan consultancy, een initiatief van twee ervaren China-professionals die een groot deel van het jaar wonen en werken in Beijing, organiseert en begeleidt zakelijke en culturele activiteiten in China voor Nederlandse bedrijven en organisaties: van het leggen van de eerste contacten met Chinese partners tot het organiseren van de bezoeken en het begeleiden van de activiteiten in China of Nederland. Tevens verzorgen ze cross-culturele trainingsprogramma's; voor Nederlandse managers, Chinese werknemers en internationale teams worden trainingsprogramma's op maat gemaakt.

In de loop der jaren is veel kennis opgedaan over China en de Chinese (zaken)cultuur. Men beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk van relaties in diverse sectoren zoals stedenplanning & architectuur, milieu, onderwijs, bankwezen, media, landbouw en de culturele sector.

Samen met Nederlandse bedrijven en organisaties worden hun projecten in China gerealiseerd: vanaf het leggen van de eerste contacten met Chinese partners tot de organisatie van de bezoeken en het begeleiden van de activiteiten in China of Nederland.

Voorbeelden


 • Een Nederlandse importeur van Chinese groente is op zoek naar nieuwe leveranciers. Mudan Consultancy selecteert potentiële leveranciers, bezoekt samen met een vertegenwoordiger van de importeur verschillende leveranciers en tolkt tijdens de onderhandelingen.
 • Voor een Nederlandse kinderboekenuitgeverij legt Mudan Consultancy contacten met Chinese uitgeverijen en legt afspraken vast voor ontmoetingen tijdens een grote boekenbeurs in Beijing.
 • Een Nederlandse gemeente heeft een zusterrelatie met een Chinese stad. Om inhoud te geven aan de zusterrelatie, worden culturele projecten opgezet. Mudan Consultancy begeleidt de voorbereidingen van het project.

Benut deze expertise en vergroot je kansen op een succesvolle onderneming in China


 • Neem contact op voor een op maat uitgewerkt voorstel voor jouw activiteiten in China

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.