Business Services

Over China Inside
> Contact & locatie
> Team & medewerkers
> JoHo Support Center
> Partners & links
> Werk, stage of onderzoek
> Agenda & events
> Algemene voorwaarden


Waarom kiezen voor China?

  • China is booming. De economie ontwikkelt zich razendsnel, Chinezen staan open voor nieuwe ontmoetingen. Be part of it.
  • Reizen, werken of studeren in China vereist zelfredzaamheid en is mede daardoor ideaal voor ontwikkeling van diverse competenties.
  • China is enorm. En enorm divers. Ontdek metropolen en onontgonnen terreinen binnen één bestemming.

Waarom kiezen voor China Inside?

  • Sterke nadruk op culturele ontdekkingen en achtergronden bij Chinese tradities
  • Ervaren Nederlandse initiatiefneemster die al sinds 1992 woont, leeft, reist en werkt in China
  • Eigenaresse is op haar terrein een autoriteit, China kenner en wordt vaak en graag uitgenodigd als gastspreker of delegatie begeleider
  • Betrokkenen spreken vloeiend Chinees en goed Engels en kennen uiteraard de weg in China
  • Alles onder één dak: taalschool en tour agency in eigen beheer, projecten, werkmogelijkheden, zakelijke services.

Business Services

China Inside bedient al vele jaren verschillende typen zakelijke klanten. Een ruime expertise én praktijkervaring is opgebouwd in het zaken doen in China. Tevens beschikt China Inside met haar partners over een groot netwerk van relaties in diverse economische sectoren; essentieel om efficiënt zaken te doen op de Chinese markt. 

Consultancy


Om zakelijke klanten efficiënt te bedienen is enige tijd geleden een samenwerkingsverband gestart onder de naam Mudan Consultancy. Mudan Consultancy bestaat uit Inge Jansen van Mingbai en Monique Groeneveld van China Inside. Uitgangspunt bij de dienstverlening is dat kennis leidt tot meer begrip.

Vertalingen


China Inside verzorgt vertalingen Engels-Chinees, Chinees-Engels, Nederlands-Chinees en Chinees-Nederlands. Ook is het mogelijk te assisteren bij het leggen van eerste (zakelijke) contacten of de uitvoer van activiteiten in China en in Nederland door China Inside te laten begeleiden.

Begeleiding van delegaties


China Inside begeleidt al jaren Chinese delegaties in Europa en Europese delegaties in China. De uitgebreide expertise en ruime praktijkervaring met wonen, werken en zakendoen in beide continenten maakt China Inside tot een efficiënte schakel.

Cross-cultural trainingen


Er wordt wereldwijd steeds meer samen gewerkt in internationale teams. Het is daarom belangrijk om kennis te hebben van elkaars cultuur: meer kennis leidt tot meer wederzijds begrip. China Inside verzorgt zowel in China als in Nederland verschillende trainingen cross cultural communication.

Cursus Zakelijk Chinees


Taal en culturele verschillen maken het zakendoen in China vaak lastig. Zelfs als de andere partij Engels spreekt, is het toch goed om zelf enige (basis)kennis van het Chinees te hebben. Omdat elke situatie anders is, is de cursus Zakelijk Chinees geen standaardcursus, maar wordt na een intake-gesprek een cursus op maat aangeboden.

Kosten, meer info & aanmelden


  • Wil je gebruik maken van de expertise en zakelijke dienstverlening van China Inside, Mingbai en Mudan Consultancy neem dan contact op

Testimonials


 

 

Beijing Time:

28 januari 2017 is het jaar van de Haan begonnen!

Discover China from the Inside!

Join JoHo! Steun als donateur JoHo & China Inside, en laat JoHo jou steunen!Met taalcursussen, tours, excursies en activiteiten leer je meer over de culturele achtergronden en tradities van China. Wil je zelf zelf aan de slag volg dan een workshop, ga lesgeven of lever een bijdrage aan een ontwikkelingsproject. De Business Services bedienen de zakelijke klant of startende ondernemer die actief is (of wordt) in booming China. Iedereen met plannen voor een lang verblijf in China wordt wegwijs gemaakt met de Live Abroad Desk. China Inside is het support center voor JoHo donateurs met vele extra's, keuzehulp, advies en kortingen.

Prijzen op deze website zijn deels in rmb/yuan. De uiteindelijke prijs wordt na boeking omgerekend in euro's naar de op dat moment geldende koers. Prijsinformatie is geldig onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.